PROJECT

Letsleds Logo

Omschrijving.

Een webwinkel re-design wat zich richt op de verkoop van LED verlichting. Met meer dan 1200 producten is dit een prominente winkel in de verlichting industrie.
Letsleds Logo

Functie.

Website Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

letsleds website design

Design Goals.

Het vernieuwen en verbeteren van de uitstraling van de website. Hierbij lag de focus op een fris en modern design wat vertrouwen kweekt bij de gebruiker. Met als doel conversie heb ik de website in een commercieel en hedendaags design gegoten. Een eis van de website was zo min mogelijk offline tijd, omdat de website veel bezoekers heeft op dagelijkse basis. Met een daadwerkelijke offline tijd van minder dan een halve werkdag heb ik het project naar tevredenheid afgerond.

Proces.

In dit project heb ik twee grote uitdagingen ervaren. Allereerst dat het een bestaande website is met veel verkeer. Tijdens de overgang naar de nieuwe website mocht hierbij praktisch geen offline tijd aanwezig zijn. De tweede uitdaging was dat het compleet nieuwe design alle zelfde functionaliteiten moest hebben als de bestaande website. Hierdoor hebben we voor veel bestaande functies praktische oplossingen gezocht.